VELJENI LEIJONAMIELI

Tänään eduskuntavaalit huipentuvat päätökseensä. Kokemus on ollut mielenkiintoinen ja haasteellinen. Monta asiaa matkan varrella olisin kampanjoinnissani tehnyt toisin, jos olisin heti alusta asti omannut nämä tiedot mitä minulla nyt on. Parasta on ollut ihmisten tapaaminen. Uusia ystäviä olen saanut paljon ja jotka säilyvät ystävinäni ja joiden kanssa yhteistyö jatkuu vaalituloksesta riippumatta. Vanhoja ystäviä, entisiä työtovereita ja tuttuja on löytynyt paljon matkan varrella. Sähköpostiviestejä tullut lukuisia. Tukijoukot työnsä ja muun elämänsä ohessa auttaneet parhaansa mukaan. Tuhannet kiitokset teille kaikille !
Lopuksi haluan jakaa henkilökohtaisemman asian. Yhden syyn miksi lähdin mukaan eduskuntavaaliehdokkaaksi. Minulle rakas , minua kymmenen vuotta vanhempi 18.2.1995 kuollut isoveljeni Erkki oli ilmoittautunut toisesta puolueesta ehdolle. Kesken vaalitaiston alkua hän sai kuitenkin aivoverenvuodon. Häntä ei pystytty pelastamaan hyvästä hoidosta huolimatta. Politiikka on kovaa peliä. Hänen nimeään ei kuitenkaan poistettu silloisilta vaalilistoilta. Kuollut veljeni sai 169 ääntä.
Tänään on Erkin syntymäpäivä. Hän täyttäisi 68 vuotta. Mietin pitkään ehdokkuuttani. Erkin syntymäpäivän osuminen täksi samaksi päiväksi oli yksi syy ratkaisuuni. Haluan kunnioittaa näin Erkin muistoa. Maailmanparantajia molemmat. Välillä kampanjointi oli rankkaa ja mielessä kävi jo, jaanko veljeni kohtalon. Onneksi näin ei käynyt. Elämä jatkuu vaalien jälkeen kävi miten kävi. Minulla on ammatti ja työ, jota rakastan tehdä. Maailmaa voi parantaa paremmaksi paikaksi elää pieni pala kerrallaan ja aina parantaminen on hyvä aloittaa omasta itsestään ja toimistaan.
Kiitos kaikille luottamuksesta ja haluan toivottaa hyvää kevättä kaikille minua tukeneille ja äänestäneille !
Nyt menen sytyttämään kynttilän Ruskeasannalle ja vien punaisia ruusuja Erkin ja samalla äitini ja isäni haudalle .

Kiitollisena Sinikka Vepsä

Kommentit

Jätä kommentti